From Regular 2 Storey to Executive Living

We can guarantee that you will be blown away by this luxurious transformation at the home of Brian and Charlie Murray, Woodstock NB.  The before and after photos are absolutely stunning.

The homeowners started out by renovating the living room, with the help of contractor Richard Burpee.

Let’s see the before shot, followed by construction and then the finished room:

living-room-before
Living Room Pre-Reno
living-room-reno
Living Room Mid-Reno with Contractor, Richard Burpee
living-room-after
Living Room “After” Shot

Wow, what a transformation!

Here is the view from the living room, towards the kitchen, before renovations:

Kitchen from living BEFORE.jpg

During renovations, contractor widens out the passageway between the living room and kitchen to create an open concept living space:

kitchen-from-living-reno

And now the after shot, looking into the kitchen. What a difference opening up the wall and laying the same flooring throughout the main level makes:

kitchen-from-living-after

Now let’s start in the kitchen and look back towards the living room. Here is a view of the original cabinets before the renovation:

kit-to-living-before

Below you can see designs by Jim at Avondale, prior to reno and construction:

kit-to-living-designs

And now, just like magic, the after shot looking towards the living room that will take your breath away:

kit-to-living-after

From the direction looking towards the window:

kit-sink-window-before

Designs showing a larger window to the counter, but keeping the basic layout of this side of the room:

kit-sink-window-designs

And the after shot! Check out how much light the large window allows. The space is opened up beautifully!

kit-sink-window-after

Now the view looking towards the patio door:

kit-to-patio-door-before

Mid-reno from the same view:

kit-to-patio-door-reno-with-owner

And the after shot!

kit-to-patio-door-after

Have a look at the homeowner’s pantry before:

kit-bar-pantry-before

And now after:

kit-bar-pantry-after

Here are a couple of before and after shots of the full kitchen:

kitchen-before

kitchen-after

kit-before

Homeowners had a flu located in the kitchen which posed a problem for the flow of the cabinetry. As a solution, we added a shallow pantry shelf unit to blend the flu in with the rest of the built in cabinets:

acc-pantry-thin-shelfs-flu-behind

Click through below to see all of the standard accessories included in new Avondale Kitchens:

Thank you to Brian & Charlie Murray for allowing Avondale to be part of your latest home reno!

_________________________________________________________________

Are you ready for your dreams to come true?  Give us a call today or stop in for a factory and showroom tour. We have designers in your area every week, from Grand Falls to Saint John!

317 Lockhart Mill Road, Jacksonville (Woodstock), NB, Canada

1-506-328-4111/www.AvondaleKitchens.com/jim@avondalekitchens.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s